over marjet

marjet van veelen

fotografie & ontwerp


Ik ben Marjet, uit het goeie bouwjaar 1966... Spontaan, open, creatief, gevoelig, mensen-mens, eigenwijs. Maar maak het anderen ook graag naar de zin, heb wezenlijke  interesse in de ander.  Overtuigd van dat ik zie wat mooi en waar is...


Opgegroeid als creatieveling in muziek, zang, gitaar, tekst, cabaret en geschoold in marketing & sales. Na een succesvolle zakeliike  loopbaan van 15 jaar bij Philips, gegaan voor mijn hart en passie, fotograferen en moois maken..


Ik hou van echt, van puur. Dat probeer ik met mijn camera te vangen.

Of het nou een captain of industry is, een mooi gezin, of prachtige details en vergezichten in de natuur. "Eigen" moet het voelen....


Ik deel dat graag met mijn klanten. Al is het beeld dat ik maak naar mijn idee nog zo prachtig, als de (h)erkenning van de vastgelegde er niet is, is het beeld waardeloos... Ik vergelijk fotograferen vaak met lezen; als je invoelt wat er gebeurt en wat de sfeer en setting is, voelt wat de ander wil,  is het plaatje maken slechts een kwestie van luisteren wat de ander je meegeeft en  je daarin verplaatsen..


Mijn achtergrond in relatiemarketing komt me in die zin nog steeds van pas. Ik "lees" makkelijk en snel, en blijf het machtig mooi vinden me te verdiepen in de motivatie, beweegredenen en gevoelens van anderen.

Mensen voelen zich vertrouwd bij me, en laten makkelijk hun mooiste kant aan me zien. 

Dat resulteert gelukkig bijna altijd in blijheid en emotie over het resultaat dat we  maken...


Ik hoop  je het vertrouwen te geven het aan mij te vertellen en dan maken we samen het beeld dat bij je past...